Министрите Чавушоглу и Жан-Марк Ајро разменија мислења во врска со последните случувања во Сирија

Двајцата министри се договорија за датумот на состанокот посветен на иднината на Сирија

484139
Министрите Чавушоглу и Жан-Марк Ајро разменија мислења во врска со последните случувања во Сирија

Министерот за надворешни работи Мевљут Чавушоглу на средбата со францускиот колега Жан-Марк Ајро размени мислења во врска со последните случувања во Сирија.

Министрите Чавушоглу и Ајро на телефонскиот разговор разговараа за последните случувања во Сирија, особено нападите врз цивилите во Алепо.

Двајцата министри се договорија за датумот на состанокот посветен на иднината на Сирија.Слични вести