Продолжуваат операциите против терористичката организација ПКК

Исто така беше запленета голема количина муниција.

479578
Продолжуваат операциите против терористичката организација ПКК

Во рамките на борбата против тероризмот во Нусајбин кај Мардин беа убиени 3, во Ширнак 4 терористи.

Поред соопштението објавено од страна на генералштабот, во рамките на операциите кои продолжуваат беа уништени 15 рачно направени експлозивни средства.

Исто така беше запленета голема количина муниција.Слични вести