Продолжуваат операциите на безбедносните сили против тероризмот

Во последните операции на безбедносните сили беа убиени 16 терористи

454191
Продолжуваат операциите на безбедносните сили против тероризмот

Продолжуваат операциите на безбедносните сили во рамките на борбата против тероризмот

Во последните операции на безбедносните сили беа убиени 16 терористи.

Во соопштението што беше објавено на официјалната веб страница на Генералштабот на интернет беше истакнато следното:

Во операциите во Мардин беа убиени 7, во Ширнак 5, во Хакќари 3 и во Дијарбакир 1, вкупно 16 терористи.

Во рамките на претресот на местата каде што се криеја терористите беа запленети голем број оружје и муниција.Слични вести