Претседателот Ердоган го прими премиерот Давутоглу

Претседателот Ердоган го прими во претседателската палата во Бешетепе во Анкара премиерот Ахмет Давутоглу

450783
Претседателот Ердоган го прими премиерот Давутоглу

Претседателот на Републиката Реџеп Тајјип Ердоган го прими во претседателската палата во Бешетепе во Анкара премиерот Ахмет Давутоглу.

Приемот се одржа зад затворени врати и траеше приближно 50 минути.

Како што се дознава на средбата била направена проценка на кукавичкиот терористички напад во Анкара.Слични вести