Во Ерџиш кај Ван загина еден подофицер

Продолжува операцијата на безбедносните сили во подрачјето

365643
Во Ерџиш кај Ван загина еден подофицер

Во судирите меѓу безбедносните сили и терористите на ПКК во Ерџиш кај Ван загина еден подофицер.

Подофицерот загина во операцијата на една куќа во којас е наоѓаа терористи.

Продолжува операцијата на безбедносните сили во подрачјето.


Тагови:

Слични вести