Бегалската авантура на Сиријците во Грција заврши во Бурса

Граѓаните кои ги видеа Сиријците веднаш ја известија полицијата

Бегалската авантура на Сиријците во Грција заврши во Бурса

200 Сиријци кои најмија два автобуси и по глава платоја 2 илјади евра, преку Истанбул сакаа да заминат за Грција, од страна на шоферот на автобусот беа симнати на обиколниот пат на Бурса.

Граѓаните кои ги видеа Сиријците веднаш ја известија полицијата.

Полициските екипи кои веднаш пристигнаа на местото на настанот, Сиријците кои одреден период чекаа во паркот, ги пренесоа во Дирекцијата за странци.


Тагови:

Слични вести