Бројот на загинатите во експлозијата во Анкара се зголеми на 95

246 граѓани се повредени од кои 48 во интензивно одделение

352486
Бројот на загинатите во експлозијата во Анкара се зголеми на 95

Според официјалното соопштение објавено од страна на Владиниот координационен центар, согласно информациите од 23.10 часот, продолжува хоспитализацијата на 246 граѓани од кои 48 се наоѓаат во интензивно одделение.

Бројот на загинатите во грозоморниот нападсе зголеми на 95 лица.

Владиниот координационен центар ги објави имињата на 52 лица кои ги загубија животите во терористичкиот напад.


Тагови:

Слични вести