Во терористички напад во Ширнак загина уште еден војник

Генералштабот соопшти дека во реализираниот напад од страна на терористите на воената база во градот Ширнак еден војник кој беше тешко повреден го загуби животот

322450
Во терористички напад во Ширнак загина уште еден војник

Во кукавички напад на терористичката организација ПКК во градот Ширнак животот го загуби уште еден војник.

Генералштабот соопшти дека во реализираниот напад од страна на терористите на воената база во градот Ширнак еден војник кој беше тешко повреден го загуби животот.

Започната е операција за неутрализирање на терористите во областа.


Тагови:

Слични вести