Напад на дирекцијата за полицијата во Позанти

Во нападот загинаа 2 полицајци, а 2 терористи беа убиени

309099
Напад на дирекцијата за полицијата во Позанти

Група вооружени терористи со пушки извршија напад врз дирекцијата на полицијата на општината Позанти кај Адана.

Во нападот загинаа 2 полицајци, а 2 терористи беа убиени.

Веднаш по нападот, полицијата започна сеопфатна операција за апсење на останатите терористи кои се разбегаа по градот.


Тагови:

Слични вести