Нема премин на илегалните миграции на Егејот

Операциите се интензивираат во Мугла, измир и Чанаккале

298019
Нема премин на илегалните миграции на Егејот

Нема премин на илегалните миграции на Егејот.

Во рамките на операциите на крајбрежната стража во последните два дена беа фатени 275 мигранти и бегалци.

Операциите се интензивираат во Мугла, измир и Чанаккале.


Тагови:

Слични вести