Во месноста Ајвалик кај Баликесир фатени 35 имигранти

Имигрантите кои беа фатени со чамец се обидуваа да преминат на островот Мидилли (Лезбос)

253436
Во месноста Ајвалик кај Баликесир фатени 35 имигранти

Во месноста Ајвалик кај Баликесир фатени 35 имигранти кои по илегален пат сакаа да пребегнат во Грција.

Имигрантите кои беа фатени со чамец се обидуваа да преминат на островот Мидилли (Лезбос).

Меѓу имигрантите кои се обидуваа да пребегнат во Грција се наоѓаа 24 Пакистанци, 11 лица по потекло од Мијанмар, кои беа предадени на безбедносните сили.


Тагови:

Слични вести