Нуман Куртулмуш ќе отпатува за Мароко

Потпретседателот на Владата Нуман Куртулмуш од 2 до 5-ти март ќе престојува во посета на Мароко

241672
Нуман Куртулмуш ќе отпатува за Мароко

Потпретседателот на Владата Нуман Куртулмуш ќе отпатува за Мароко

Во рамките на манифестацијата „Денови на турската култура во Мароко“ потпретседателот на Владата Нуман Куртулмуш од 2 до 5-ти март ќе престојува во посета на оваа земја.
Во рамките на официјалната посета во придружба на висока делегација, потпретседателот на Владата, Куртулмуш ќе учествува на свеченото отворање на програмите што се организираат од страна на ТИКА и институтот Јунус Емре.


Тагови:

Слични вести