Вчера Владата одржа состанок

Главна тема на состанокот беше пакетот реформи за транспарентност во јавната администрација

184477
Вчера Владата одржа состанок

Вчера под претседателство на премиерот Ахмет Давутоглу беше одржан состанок на Владата.

На состанокот што траеше 7 часа, освен внатрешните и надворешните случувања, беа разгледани и реформите за транспарентност во јавната администрација.
Денес премиерот Ахмет Давутоглу на прес конференција ќе го објави пакетот реформи за транспарентност во јавната администрација.


Тагови:

Слични вести