Во Текирдаг фатени 22 сириски бегалци

Бегалците кои сакаа да пребегнат, ќе се депортираат

131579
Во Текирдаг фатени 22 сириски бегалци

Уште едно патување за подобра иднина и надеж заврши безуспешно
Патувањето на 22 бегалци кои сакаа да пребегнат во странство, заврши во Текирдаг.

22 сириски бегалци, од кои една беше жена кои сакаа да пребегнат во странство, беа фатени од страна на екипите на полицијата на Текирдаг.
Бегалците беа пренесени во одделението за странци од каде што ќе бидат депортирани.


Тагови:

Слични вести