Состанок за изнаоѓање решение во борбата против тероризмот

На состанокот беше направен осврт на процесот за изнаоѓање решение во борбата против тероризмот

98385
Состанок за изнаоѓање решение во борбата против тероризмот

Вчера под претседателство на потпретседателот на владата Бешир Аталај се одржа состанок на кој беше направен осврт на процесот за изнаоѓање решение во борбата против тероризмот.
На состанокот што се одржа во Владината зграда учествуваа министерот за надворешни работи Ахмет Давутоглу, министерот за правда Бекир Боздаг, министерот за внатрешни работи Ефкан Ала, министерот за одбрана Исмет Јилмаз, потпретседателот на АК партијата Нуман Куртулмуш и потсекретарот на Националната разузнавачка служба (МИТ) Хакан Фидан.
Состанокот кој беше затворен за печатот траеше 3 часа.


Тагови:

Слични вести