Земјотрес од 4,1 степен во Егејското Море

Синоќа во 22 часот и 46 минути се случи земјотрес близина на островот Ѓокчеада

96303
Земјотрес од 4,1 степен во Егејското Море

Земјотрес од 4,1 степен во Егејското Море
Синоќа во 22 часот и 46 минути се случи земјотрес со сила од 4,1 степен во Егејското море во близина на островот Ѓокчеада (Имроз).
Епицентарот на земјотресот беше на длабочина до 31 километар ,а истиот не предизвика било каква паника кај населението на околните острови или материјална штета.Тагови:

Слични вести