Во напади врз две банки во ирачкиот главен град Багдад се ранети две лица

Командантот за операции во Багдад Ахмет Селим истакна дека две банки во областа Карада во центарот на главниот град беа цел на напади во кои според добиени информации загинаа две лица

1763470
Во напади врз две банки во ирачкиот главен град Багдад се ранети две лица

Во реализирани напади со звучна бомба врз две банки во главниот град на Ирак, Багдад, се ранети две лица.

Командантот за операции во Багдад Ахмет Селим истакна дека две банки во областа Карада во центарот на главниот град беа цел на напади во кои според добиени информации се ранети две лица.

Во објавеното соопштение од страна на Безбедносната медиумска мрежа на ирачката Влада, се наведува дека како што е установено и врз двете банки била фрлена звучна бомба.Слични вести