Екстремниот десничар Ерик Земур, кандидат за претседател изложен на напад

Земур беше нападнат од антирасистички активист

1743713
Екстремниот десничар Ерик Земур, кандидат за претседател изложен на напад

 

Екстремно десничарскиот претседателски кандидат во Франција, Земур беше нападнат од демонстранти.

Во Франција, екстремно десничарскиот претседателски кандидат Ерик Земур, првиот митинг од неговата изборна кампања го одржа во Париз. На собирот избувна насилство, а Земур беше нападнат од антирасистички активист.Слични вести