Метин Чај од турско потекло избран за шериф во Фолс Черч, САД

Чај, кој на изборите влезе како единствен кандидат, во полициските сили работеше околу 20 години.

1729154
Метин Чај од турско потекло избран за шериф во Фолс Черч, САД

Метин Чај од турско потекло е избран за шериф на изборите што се одржаа вчера во Фолс Черч, Вирџинија, во Соединетите Американски Држави (САД).

Во рамките на вчерашните локални избори во градот Фолс Черч, во близина на главниот град Вашингтон, граѓаните излегоа на гласање за да го изберат својот шериф.

Чај, кој на изборите влезе како единствен кандидат, во полициските сили работеше околу 20 години.Слични вести