Извршен бомбашки напад врз шиитска џамија во провинцијата Кандахар во Авганистан

Извршен бомбашки напад врз шиитска џамија во провинцијата Кандахар во Авганистан, во кои според првични добиени информации има загинати и ранети

1720157
Извршен бомбашки напад врз шиитска џамија во провинцијата Кандахар во Авганистан

Извршен бомбашки напад врз шиитска џамија во провинцијата Кандахар во Авганистан.

Пристигнуваат вести за загинати и ранети во нападот.

 Слични вести