На аеромитингот во Џенгџоу Ванда Плаза, беспилотните летала паднаа на земја

Стотици беспилотни летала падна од небото три минути по полетувањето поради техничка неисправност

1716514
На аеромитингот во Џенгџоу Ванда Плаза, беспилотните летала паднаа на земја

 

На аеромитингот во Џенгџоу Ванда Плаза, беспилотните летала паднаа на земја

Стотици беспилотни летала падна од небото три минути по полетувањето поради техничка неисправност за време на футуристичкото воздушно шоу во Хенан, Кина.



Слични вести