Германската полиција ги истепа демонстрантите, а потоа ги уапси

Настаните се одржаа и покрај тоа што таквите демонстрации беа забранети

1684720
Германската полиција ги истепа демонстрантите, а потоа ги уапси

Германската полиција ги тепаше демонстрантите, а потоа ги уапси.

Во Берлин, во знак на протест на мерките на германската влада против коронавирусот, се собраа илјадници луѓе.

Германската полиција беше снимена како удира, турка и апси неколку лица. Настаните се одржаа и покрај тоа што таквите демонстрации беа забранети.Слични вести