Американската морнарица ја тестираше готовноста на носачите на авиони со активирање експлозив

Подводната експлозија е евидентирана дека е еквивалентна на земјотрес со јачина од 3,9 степени

1662179
Американската морнарица ја тестираше готовноста на носачите на авиони со активирање експлозив

 

Американската морнарица ја тестираше борбената готовност на новите носачи на авиони со активирање експлозив во близина на носачот на авиони УСС Гералд Р Форд во Атлантскиот океан. Подводната експлозија е евидентирана дека е еквивалентна на земјотрес со јачина од 3,9 степени.Слични вести