Соопштение од ОАЕ до Турција во врска со летовите

Vо периодот од 13 мај до 1 септември, летовите за Трабзон ќе бидат остварени 3 пати

1623797
Соопштение од ОАЕ до Турција во врска со летовите

 

Компанијата „ФлајДубаи ерлајнс“, сопственост на Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ), објави дека во рок од два месеци ќе започне директни летови до Трабзон и Бодрум.

Во писменото соопштение на компанијата, беше истакнато дека во периодот од 13 мај до 1 септември, летовите за Трабзон ќе бидат остварени 3 пати.

Во соопштението беше наведено дека од 4 јуни до 1 септември, летовите за Бодрум ќе се реализираат двапати неделно.Слични вести