Акробатски авион во САД се сруши во океан

Акробатски авион во САД се сруши во океан

1624213
Акробатски авион во САД се сруши во океан

Авион од Втората светска војна итно слета во океанот по механички дефект  за време на акробатскиот лет на воздушниот саем на Cocoa Beach во Флорида во САД.



Слични вести