Генералниот секретар на ОН Антонио Гутерес им го честита на муслиманите месецот на постот Рамазан

Генералниот секретар на Обединетите нации (ОН) Антонио Гутерес во споделената објава на својот профил на социјалната мрежа Твитер посака солидарноста, сочувството и милоста на муслиманскиот месец на постот Рамазан да послужат за инспирација за секого

1620754
Генералниот секретар на ОН Антонио Гутерес им го честита на муслиманите месецот на постот Рамазан

Генералниот секретар на Обединетите нации (ОН) Антонио Гутерес им го честита на муслиманите месецот на постот Рамазан.

Гутерес во споделената објава на својот профил на социјалната мрежа Твитер посака солидарноста, сочувството и милоста на муслиманскиот месец на постот Рамазан да послужат за инспирација за секого.

Гутерес им го честита месецот Рамазан на муслиманите со најдобри желби и им посака добар Рамазан.Слични вести