(Видео) Кина објави видео од судирите со индиските војници

Во судирите загинаа 4 кинески и 20 индиски војници.

1588548
(Видео) Кина објави видео од судирите со индиските војници

Кина објави видео од судирите со индиските војници во јуни во дискутабилната област Западни Хималаи.

Во судирите загинаа 4 кинески и 20 индиски војници.Слични вести