Силна експлозија во главниот град на Шпанија, Мадрид...

Во една зграда во главниот град на Шпанија, Мадрид се случи силна експлозија во која е срушен поголемиот дел на зградата, а околните згради се испразнети

1567720
Силна експлозија во главниот град на Шпанија, Мадрид...

Во една зграда во главниот град на Шпанија, Мадрид се случи силна експлозија.

Како што се истакнува, под дејство на експлозијата е срушен поголемиот дел на зградата, а околните згради се испразнети.

Полициски извори соопштуваат дека експлозијата се случила околу 15:00 часот по локално време и дека засега не е познато дали има загинати или ранети.

Исто така засега не е позната и причината за експлозијата.Слични вести