Владимир Путин: Во разговорите за Карабах треба да учествува и Турција

Рускиот претседател Владимир Путин рече: „Во разговорите за Карабах треба да учествува и Турција“

1518220
Владимир Путин: Во разговорите за Карабах треба да учествува и Турција

Рускиот претседател Владимир Путин рече: „Во разговорите за Карабах треба да учествува и Турција“.

 Слични вести