Во бомбашкиот напад во Авганистан загинаа 12 полицајци

Засега никој не ја презеде одговорноста за нападот

1512841
Во бомбашкиот напад во Авганистан загинаа 12 полицајци

 

Во бомбашкиот напад во Авганистан животот го загубија 12 полицајци.

Во бомбашкиот напад во градот Канг во западната провинција Нимруз, животот го загубија шефот на окружната полиција и уште 11 полицајци.

Засега никој не ја презеде одговорноста за нападот.Слични вести