Либискиот премиер Фајез ал-Сараџ издаде наредба за итен прекин на огнот

Либискиот премиер Фајез ал-Сараџ им издаде наредба на сите воени единици во земјата за итен прекин на огнот и стопирање на воените операции

1476918
Либискиот премиер Фајез ал-Сараџ издаде наредба за итен прекин на огнот

Либискиот премиер Фајез ал-Сараџ им издаде наредба на сите воени единици во земјата за итен прекин на огнот и стопирање на воените операции.Слични вести