Од САД до Сирија и Русија: Ако се прекрши прекинот на огнот во Идлиб можеме да одговориме со санкции

Од САД до Сирија и Русија: Ако се прекрши прекинот на огнот во Идлиб можеме да одговориме со санкции

1375751
Од САД до Сирија и Русија: Ако се прекрши прекинот на огнот во Идлиб можеме да одговориме со санкции

Од САД до Сирија и Русија: Ако се прекрши прекинот на огнот во Идлиб можеме да одговориме со санкцииСлични вести