Руското МНР: „Во врска со Идлиб приврзани сме кон договорите меѓу Ердоган и Путин“

Руското МНР: „Во врска со Идлиб приврзани сме кон договорите меѓу Ердоган и Путин“

1368435
Руското МНР: „Во врска со Идлиб приврзани сме кон договорите меѓу Ердоган и Путин“

Министерството за надворешни работи на Русија соопшти: „Во врска со Идлиб приврзани сме кон договорите меѓу Ердоган и Путин“.Слични вести