Хуманитарна помош на ОН од 21 шлепер на Идлиб

Шлеперите ко ја пренесуваат хуманитарната помош на Идлиб го преминаа граничниот премин Џилвеѓоз во Рејханли кај Хатај.

1365985
Хуманитарна помош на ОН од 21 шлепер на Идлиб

Од страна на ОН беше испратен конвој од 21 шлепери хуманитарна помош на Идлиб во Сирија.

Шлеперите ко ја пренесуваат хуманитарната помош на Идлиб го преминаа граничниот премин Џилвеѓоз во Рејханли кај Хатај.

Хуманитарната помош во шлеперите ќе им биде доделана настраданите во Идлиб и руралното подрачје.Слични вести