Путин разреши 4 генерали

Во врска со причините за разрешувањето на генералите не беа објавени детални информации

1354980
Путин разреши 4 генерали

Рускиот претседател Владимир Путин разреши 4 генерали од должноста во различни министерства.

Путин со уредбата која беше објавена во Државниот информативен систем (ДИС) разреши 4 генерали од функциите кои на наоѓаа на одредени позиции во Министерството за внатрешни работи и Министерството за итни состојби.

Во врска со причините за разрешувањето на генералите не беа објавени детални информации.Слични вести