Аларм за бомба во Москва

Полицијата продолжува со активностите за пребарување во зградите

1328869
Аларм за бомба во Москва

Поради аларм за бомба во Москва беа евакуирани некои училишта, железнички станици и судови.

Според веста на новинската агенција РИА која ја заснова на безбедносни извори, поради аларм за во Москва беа евакуирани 19 училишта, 7 судови и 6 железнички станици.

По алармот за бомба, беа евакуирани учениците, вработените и посетителите во зградите.

Полицијата продолжува со активностите за пребарување во зградите.Слични вести