Трамп сподели фотографија на телото на Роки Балбоа со својата глава

Фотографијата на Трамп која ја објави на социјалните мрежи привлече илјадни лајкови и ретвитеви

1313847
Трамп сподели фотографија на телото на Роки Балбоа со својата глава

Американскиот претседател Доналд Трамп објави интересна фотографија на социјалните медиуми на која е претставен како легендарниот филмски карактер Роки Балбоа.

Од денот на изборот за претседател на САД, Трамп со објавите преку твитер не се симнува до дневниот ред на земјата. Со последната објава повторно го привлече вниманието на јавноста.

Имено Трамп на социјалните мрежи ја сподели фотографијата на некогашниот легендарен боксер Роки Балбоа кој го играше Силвестер Сталоне. На телото на шампионот со појас околу половината Трамп ја монтираше својата глава.

Оваа фотографија на Трамп која ја објави на социјалните мрежи привлече илјадни лајкови и ретвитеви, а исто така беа напишани коментари во врска со ликот на Доналд Балбоа.Слични вести