Во експлозија во ирачкиот град Сулејманије загинаа 2 лица, а има и ранети

Според добиени информации од локални извори, во туристичкото место планината Езмер во градот Сулејманије во Ирак поради засега непознати причини дошло до експлозија во која загинале 2 лица, а имало и ранети

1289032
Во експлозија во ирачкиот град Сулејманије загинаа 2 лица, а има и ранети

Во експлозија во градот Сулејманије во Ирак до која дошло поради засега непознати причини животот го загубија 2 лица.

Според добиени информации од локални извори, во туристичкото место планината Езмер во градот Сулејманије во Ирак поради засега непознати причини дошло до експлозија.

Во експлозијата загинале 2 лица, а имало и ранети.

Како што се истакнува во рвска со случајот е започната истрага.Слични вести