Саудискиот принц престолонаследник ја презеде одговорноста за убиството врз новинарот Џемал Кашикчи

Саудискиот принц престолонаследник Мухамед бин Салман ја презеде одговорноста за убиството на новинарот Џемал Кашикчи (Џамал Кашоги)

1276761
Саудискиот принц престолонаследник ја презеде одговорноста за убиството врз новинарот Џемал Кашикчи


Слични вести