Во Нигерија започна операција за спасување на 4 Турци кои беа киднапирани

По завршувањето на операцијата ќе можат да дадат подетални информации, рече шефот на полицијата на покраината Квара

Во Нигерија започна операција за спасување на 4 Турци кои беа киднапирани

Во Нигерија започна операција за спасување на 4 Турци кои беа киднапирани.

Шефот на полицијата на покраината Квара Ажави Окасанми рече дека започнале операции во шумското подрачје за спасување ан киднапираните турски граѓани.

Окасанми рече дека дури по завршувањето на операцијата ќе можат да дадат подетални информации.

Во петокот навечер во провинцијата Квара од страна на неидентификувани лица беа киднапирани 4 турски граѓани.Слични вести