Трамп: „Со Иран сакаме преговори а не војна“

Трамп: „Со Иран сакаме преговори а не војна“

1222568
Трамп: „Со Иран сакаме преговори а не војна“

Американскиот претседател Доналд Трамп рече дека „со Иран сакаме преговори а не војна“.Слични вести