Во Украина падна воен хеликоптер

Во хеликоптерската несреќа загинаа 4 војници

1211304
Во Украина падна воен хеликоптер

Во хеликоптерската несреќа во Украина загинаа 4 војници.

Според соопштението кое беше објавено од страна на Вооружените сили на Украина, во селото Сестрјатин во подрачјето Ровенскаја падна еден воен хеликоптер.

Во хеликоптерската несреќа загинаа 4 војници.

На местото на несреќата беа испратени војници, екипи на цивилната заштита и министерството за одбрана на Украина со цел да го истражат случајот.Слични вести