Демонстрација на сила од претседателот Николас Мадуро, по улиците на Каракас

Венецуелскиот претседател Мадуро демонстрираше сила марширајќи по улиците на главниот град Каракас, заедно со стотици војници

1194281
Демонстрација на сила од претседателот Николас Мадуро, по улиците на Каракас

Претседателот на венецуела Николас Мадуро и се обрати на армијата и упати повик за единство.

Мадуро демонстрираше сила марширајќи по улиците на главниот град Каракас заедно со стотици војници.Слични вести