ОН испратја помош на Идлиб

32-та камиони кои што ја пренесуваа хуманитарната помош за Идлиб го поминаа граничниот премин Џилвеѓоз кај Рејханли во Хатај

1189929
ОН испратја помош на Идлиб

Обединетите Нации испратија 32 камиони хуманитарна помош во сирискиот град Идлиб.

32-та камиони кои што ја пренесуваа хуманитарната помош за Идлиб го поминаа граничниот премин Џилвеѓоз кај Рејханли во Хатај.

Хуманитарната помош од камионите ќе се подели на настраданите и сиромашните во руралното подрачје на Илдиб.Слични вести