(ВИДЕО) Најголемиот авион на светот

Пробниот лет од1 150 минути заврши без проблем

1183459
(ВИДЕО) Најголемиот авион на светот

Пробниот лет од1 150 минути заврши без проблем.

Првпат полета најголемиот авион на светот Рок кој е дизајниран така што ракетите во орбитата може да ги исфрли од воздух. Слични вести