Видео снимка од апсењето на Џулијан Асанж во Лондон

Моментот кога основачот на Викиликс Џулијан Асанж беше аупсен беше снимен од камерите

1182021
Видео снимка од апсењето на Џулијан Асанж во Лондон

Еквадор го повлече правото на азил (засолнување) кое што му го даде во 2012 година, на основачот на Викиликс Џулијан Асанж.

Потоа Џулијан Асанж беше уапсен во Лондон.

Моментот кога Асанж беше аупсен откако беше изнесен пред суд, беше снимен од камерите. 

 

 Слични вести