(ВИДЕО) Град со големина на бејзбол топка вчера паѓаше во Тексас

Град со големина на бејзбол топка вчера паѓаше во Тексас

1180795
(ВИДЕО) Град со големина на бејзбол топка вчера паѓаше во Тексас

Градот со големина на бејзбол топка кој вчера паѓаше во Тексас кој се наоѓа под неповолното влијание на силните дождови и бура, ги исплаши граѓаните.Слични вести