(ВИДЕО) Стравотна слика на глечерите кои се топат

Туристите во Исланд се спасија за влакно од брановите предизвикани од топењето на глечерите

1176464
(ВИДЕО) Стравотна слика на глечерите кои се топат

Туристите во Исланд се спасија за влакно од брановите предизвикани од топењето на глечерите.Слични вести