Турција ослободена од санкциите врз Иран

Американскиот државен секретар Мајк Помпео рече дека Турција се наоѓа меѓу 8-те земји кои се ослободени  од санкциите врз Иран

1081983
Турција ослободена од санкциите врз Иран

Американскиот државен секретар Мајк Помпео рече дека Турција се наоѓа меѓу 8-те земји кои се ослободени  од санкциите врз Иран.Слични вести