Трамп: Помпео ќе го испратам во Саудиска Арабија

Трамп: Помпео ќе го испратам во Саудиска Арабија

1069090
Трамп: Помпео ќе го испратам во Саудиска Арабија

Американскиот претседател Доналд Трамп рече дека министерот за надворешни работи Мајк Помпео ќе го испратам во Саудиска Арабија.Слични вести